TLF: 69 23 20 60

Holmens Auto AS
Ryggeveien 266
1580 RYGGE
lager@holmens-auto.no / tage@holmens-auto.no

Tjenester


 

Service på alle bilmerker

Holmens Auto AS foretar service på alle bilmerker. Vi har utstyr for å tilbakestille din service indikator. Holmens Auto AS er medlem i Automester kjeden, og hos oss får du således mobilitetsgaranti (gjelder bare personbiler) når du har service på bilen din. Det vil si at dersom bilen din stopper innen ett år etter at du har vært på service får du gratis henting og tilkjøring til nærmeste Automester verksted. Se mer informasjon på www.automester.no.

 

EU Kontroll/PKK

Periodisk kjøretøykontroll (PKK), eller EU-kontroll, er en miljø- og sikkerhetskontroll som er pålagt alle bileiere å utføre med bestemte intervaller. Det er eiers eget ansvar å sørge for at kjøretøyet blir kontrollert og godkjent innenfor de frister som er satt. Hos Holmens Auto får du utført PKK/EU-kontroll etter de bestemmelser som myndighetene har fastlagt på alle typer biler/lastebiler.

 

Service på kraner

Vi er forhandler for Hiab kraner, men tar krankontroll og service på alle typer kraner.

Vi forhandler også Hiab Multilift og Loglift.

 

Service på bakløftere

Vi utfører service og årskontroll på alle typer bakløftere. Stort delelager for  Z-løft.

 

 

2-årskontroller på analoge fartsskrivere

 

Diagnose

Holmens Auto AS har topp moderne feilsøkingsverktøy som Wabco, Knorr, Texa og Hiab kraner. Vi kan med disse datamaskinene finne feil på motorstyring, airbag og ABS. Tilbakestille service indikatorer og kjøre autodiagnose for deg.